Почивка в Голямо Буково

Вилно селище „Желязкови“ е ситуирано в сърцето на Странджа Планина. Прекрасна природа, която ще ви зареди с положителни емоции. Мястото е окъпано със зеленина и красота, като на метри  от него минава Факийска река. Селището се намира в края на селото.

Състои се от хотелска част, самостоятелни вили и миниселище от еко къщички, които ще ви пленят със своята архитектура. На разположение на гостите има зали за хранене обурудвани с кухненски кътове и всичко необходимо. Селището притежава огромна площ за разходки, барбекюта, пейки, беседки, пещ за печене на агнета. Можете да отмаряте, като се отдадете на риболов в езерото, зарибено с разнообразни риби.

В летните горещи дни, може да се разхладите в басейна с който разполагаме. Подходящ е също и за вашите най-прекрасни моменти, като кръщенета,сватби и рождени дни, фирмени сбирки и приятелски срещи.

В селището има и Параклис подходящ за почитане на религиозни празници  и не само. В селището може да разгледате представители на пернатия свят като пауни, фазани, гълъби, лебеди, патици гъски и др. Ще ви изненадаме и приятно с новопостроения спа център a имено сауна джакудзи и римска баня. В непосредствена близост се намира и Голямобуковския манастир Животоприемний Източник подходящ за походи и разходки за вас и вашите приятели. Горите гъмжат от дивеч, така че може да се угоди и на най претенциозния ловец.

Заповядайте и се насладете.

Посетете официалния сайт на Вили Голямо Буково за повече информация

Галерия

Разгледайте снимковия материал от Вили Г. Буково

Цени за настаняване

Предлагаме различни типове вили – вили тип студио и фамилни вили

Двуместна вила30.00лв /легло/
Триместна вила90.00лв 
Двуетажна четиместна150.00лв /цяла вила/
Глинена – двуместна100.00лв /цяла вила/
Вили до басейн 3 места105.00лв /цяла вила/
Хотелска част30.00лв /легло/
* цените са за 1 нощувка

Проверка за свободни места

Попълнете полетата и ние ще ви информираме за свободните дати за настаняване
 


    За контакти и резервации

    Голямо Буково, община Средец, Област Бургас

    42.18471067253541, 27.183975711648614

    тел.: 0897 93 43 43 / 0894 37 03 29
    email: info@pochivkibg.com